Jamal Akui Anwar Seorang Yang Hebat

Selepas 27 hari merengkok dalam penjara, pemimpin sensasi Umno Datuk Seri Jamal Md Yunos berkata beliau akhirnya faham kenapa musuh politiknya Datuk Seri Anwar Ibrahim seorang yang hebat. “Ketika itu saya salute (sanjung) dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim. “Macam mana jiwa, raga, hatinya, mentalnya, cukup kental. “Apabila di sana (penjara), saya dapat rasakan macam mana

Waktu Tengah Malam , Tiba-Tiba Matahari Muncul

Pelik. Ada satu tempat di Finland, ketika musim panas, hari baru je nak malam, terus je matahari muncul dan siang semula. Subhanallah. Ada video dan gambar. Tak sangka. MATAHARI MUNCUL DI TENGAH MALAM. SUBHANALLAH. Video matahari muncul waktu tengah malam ada di hujung artikel. Lapland adalah sebuah wilayah di Finland yang mempunyai keluasan wilayah 98.946

Adab Memotong Kuku

POTONG KUKU bukan sebarang potong tapi ada kaedahnya. Walaupun ia hanya kuku tapi ia adalah sebahagian dari badan kita yang perlu kita hormati. Misalnya, potong kuku ada adabnya selain ikut hari, kita juga perlu buang kuku tu pada tempat yang tidak kotor sebagaimana yang diajar, eloklah buang ke tanah kerana kita juga adalah unsur tanah,

Tarikh Bayaran BSH Kepada Semua Rakyat Malaysia Yang Layak Didedahkan

Menjelang sambutan hari raya Aidiladha ini yang dijangka pada 22 Ogos 2018, kerajaan bersetuju untuk membuat pembayaran peringkat ketiga Bantuan Sara Hidup (BSH) 2018, maklum Menteri Kewangan Lim Guan Eng. “Kerajaan berharap dengan pemberian BSH ini dapat membantu rakyat membeli barangan keperluan dan persiapan bagi menyambut Hari Raya Aidil Adha nanti. “Kerajaan bersetuju agar pembayaran

Perkara Bahaya Jika Anda Pergi Ke Vietnam Yang Perlu Anda Tahu

Tips untuk prevent beg diselongkar ni mudah je. Korang jangan letak apa-apa barang berharga dalam beg yang akan dicheck. Korang boleh complain tentang kecurian ni dekat bahagian airport service dan dorang bayar ganti rugi ikut per kilogram beg korang. Maybe korang boleh cuba wrap beg korang tu dengan plastik macam pelancong lain biasa buat. Letak je barang berharga tu dalam beg tangan. Lebih selamat!

19 Barang Yang Mempuyai Tarikh Luput DI Dalam Rumah

Perkongsian daripada Impiana kali ini memberitahu anda 20 barangan yang perlu anda tahu akan tarikh luputnya. Mungkin ramai diantara kita yang selama ini tak ambil kisah, tapi artikel ini WAJIB baca sebagai rujukan untuk masa akan datang. Penting tau ni! Antaranya adalah: 1. Bantal – Luput Antara 2-3 Tahun Bantal apabila mencecah usia penggunaannya selama